Ramon Beuk

Ramon Beuk

Over Ramon Beuk

Ramon Beuk (1971) is kok, ondernemer, schrijver en presentator

Ramon studeerde na zijn koksopleiding pedagogiek en marketing. Hij ontwikkelde en presenteerde nieuwe smaken en producten voor HEMA en Unilever en opende als ondernemer een evenementenlocatie en vergadercentrum in Maarssen.

Op tv was Ramon twee seizoenen te zien als kok in het ochtendprogramma Koffietijd. Later presenteerde hij het programma Born2Cook en was hij medepresentator van het NCRV-programma Bosch, Beuk & Haan. Daarnaast was hij tot 2009 culinair columnist van De Telegraaf, waar hij zes dagen per week de lezers verraste met vernieuwende recepten.

Ramon heeft inmiddels 8 kookboeken geschreven, waarvan het boek “Wat Van Fair Komt” tot kookboek van het jaar bekroond werd in 2009. In 2010 ontving hij de Wine Professional Diamond Award. Een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan mensen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt binnen de Nederlandse gastronomie.

In het najaar van 2010 reisde hij na 28 jaar terug naar zijn geboorte land Suriname. Dit werd vastgelegd door NCRV in het programma “Terug Naar Mijn Roti” waarvan in het voorjaar van 2011 het gelijknamige boek verscheen.

Bezoekers editie 2016

Als voorbereiding op de toekomst, moet je echt IT Innovation Day bezoeken!

Inspirerende sprekers die over innovatie spreken uit hun eigen ervaring.

Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

SPS

TechDays

YACHT

Achmea

Gemeente Amersfoort

FD

LeadBoxer

Transparency Lab

Captain VR

Butterfly Sciences

Imagineering institute

Zerocopter

TELM

IT Circle Nederland

Trust in People

Publicism

Aimforthemoon

Berenschot