Dana-Maria Faneker

Dana-Maria Faneker

Over Dana-Maria Faneker

Dana-Maria Faneker is de oprichtster van Startup CaptainVR en haar missie is om mensen te helpen weer ‘Kapitein’ te worden van hun eigen leven en Virtual Reality is het meest krachtige middel om haar daarbij te helpen. Vandaar de naam CaptainVR. De missie van CaptainVR is om educatie, coaching, training en therapie op een hoger niveau te brengen, door het introduceren van effectieve Virtual Reality applicaties. Om zo mensen te helpen om angsten en trauma’s overwinnen en om mensen te helpen doelen te bereiken. Tijdens deze presentatie/workshop zal uitgelegd worden hoe ze dat doet en waarom het zo effectief is.

Dana-Maria Faneker is de oprichtster van Startup CaptainVR en haar missie is om mensen te helpen weer ‘Kapitein’ te worden van hun eigen leven en Virtual Reality is het meest krachtige middel om haar daarbij te helpen. Vandaar de naam CaptainVR.

De missie van CaptainVR is to BEAT FEAR!

Fear or Love!

Angsten houden ons tegen om van ons leven een succes te maken.

Angsten zoals podiumVRees, netwerkVRees, de angst voor afwijzing, de angst om niet goed genoeg te zijn.

Als je vrij bent van angsten dan staat niets meer in de weg om je doelen en dromen te bereiken.

Met het idee "Fear or Love!'' won Dana-Maria Faneker vorig jaar de prijs voor het beste Virtual Reality idee van Nederland. Samsung helpt Dana-Maria bij het realiseren van dit idee.

Een ''Fear or Love!'' Virtual Reality Coaching platform.

Een platform waarop Virtual Reality trainingen worden aangeboden om mensen te helpen alle soorten angsten te overwinnen. CaptainVR Leidt coaches, trainers en therapeuten op om met deze applicaties te werken en in samenwerking met deze specialisten worden er VR trainingen ontwikkelt. CaptainVR wil coaching, training en therapie op een hoger niveau te brengen, door het introduceren van effectieve Virtual Reality applicaties. Om zo mensen te helpen om angsten en trauma’s overwinnen en om mensen te helpen doelen te bereiken. Tijdens deze presentatie/workshop zal uitgelegd worden hoe ze dat doet en waarom het zo effectief is.

Bezoekers editie 2016

Als voorbereiding op de toekomst, moet je echt IT Innovation Day bezoeken!

Inspirerende sprekers die over innovatie spreken uit hun eigen ervaring.

Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

SPS

TechDays

YACHT

Achmea

Gemeente Amersfoort

FD

LeadBoxer

Transparency Lab

Captain VR

Butterfly Sciences

Imagineering institute

Zerocopter

TELM

IT Circle Nederland

Trust in People

Publicism

Aimforthemoon

Berenschot