YACHT

Over YACHT

Ben jij een ambitieuze IT professional?
Dan heeft Fox-IT directeur Ronald Prins een uitdagende cybersecurity vraagstuk voor jou. Samen met het Financieele Dagblad organiseert Yacht dit jaar The Challenge IT. Kraak de case van Fox-IT en word de winnaar van The Challenge for the best IT-professional 2017. Én je wint een opleidingsbudget van maar liefst 5000 euro!


De cybersecurity case van Fox-IT
Nederland is een van de meest digitale landen ter wereld: internetbankieren, routes plannen, restaurants boeken, video's en agenda's delen, we zijn voortdurend online. Dat is handig en prettig, maar maakt ons land ook kwetsbaar voor cybercrime. Weet je nog: de Petya-virusuitbraak in de Rotterdamse haven, Wanacry legde hele landen plat. Dus: met welke IT-oplossingen maken we van Nederland het veiligste land om online te werken en te leven?


We dagen je uit!
Ga jij de uitdaging aan om dit vraagstuk te kraken? Bekijk dan de volledige case en achtergrond op fd.nl/challenge. Stuur een vlammende onepager in vóór 3 oktober en wie weet mag jij jezelf IT professional van het jaar 2017 noemen.IT Challenge

Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

SPS

TechDays

YACHT

Achmea

Gemeente Amersfoort

FD

LeadBoxer

Transparency Lab

Captain VR

Butterfly Sciences

Imagineering institute

Zerocopter

TELM

IT Circle Nederland

Trust in People

Publicism

Aimforthemoon

Berenschot