SPS

Over SPS

Sinds 1994 is SPS één van de meest toonaangevende IT-bedrijven in Nederland. Naast IT Managed Services voor honderden middelgrote en grote organisaties, is SPS ontwikkelaar van Gensys, de krachtige Business en IT Service Management oplossing voor Managed Services Providers, Cloud Services Providers, Shared Service Centra en IT-afdelingen. Met ruim 70 IT-experts staan zij dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Wij geloven dat een ‘oase van rust’ in een snel veranderende digitale wereld een doorslaggevende factor is voor het succes van onze klanten en die van service providers. Hiervoor is grip krijgen op die snel veranderende digitale wereld noodzakelijk. Die grip is alleen goed mogelijk als inzicht in, en ‘in control’ zijn van, de digitale processen zijn gegarandeerd. SPS heeft services en software waarmee die grip wordt gerealiseerd. Grip die ‘rust’ brengt.

SPS heeft meer dan 450 klanten en een duidelijke focus. SPS helpt organisaties om ‘digital operational excellence’ te bereiken, zowel met haar Managed Services voor organisaties die het IT-beheer uitbesteden als met de Gensys software voor organisaties die zelf het IT-beheer willen doen. SPS is niet alleen een innovatief IT-bedrijf, ook innoveren wij op communicatiegebied. Al een aantal jaren heeft SPS een interactieve TV-studio. SPS en IDG werken samen bij het produceren van IT-gerelateerde video-content.

Whitepapers

8 kenmerken van de Digital Enterprise

De focus van een Digital Enterprise ligt op Customer Experience eXellence, ofwel het optimaliseren van de klantbeleving, en dat niet eenmalig maar voortdurend. De absolute voorwaarde hiervoor is Digital Operational eXcellence. De operatie in een organisatie speelt een cruciale rol in het maken of breken van de klantbeleving. Wat zijn de kenmerken van een succesvolle Digital Enterprise. Klik hier voor het whitepaper.

Innoveren? Zorg eerst voor rust op de IT-afdeling

‘Innovate or die’, een harde maar ware uitspraak. OM onderscheidende meerwaarde voor klanten te creëren, worden organisaties gedwongen om snel de ‘digitale transformatie’ vorm te geven. Volgens Gartner ligt het antwoord in Bimodal IT; een nieuwe aanpak van innovatie, Maar, om dit tot een succes te maken, moet de traditionele basis staan als een huis. Pas als de ‘rust’ in de huidige bedrijfskritische IT is gevonden, kunnen organisaties innoveren. Klik hier voor het whitepaper.

SPS

Video

Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

SPS

TechDays

YACHT

Achmea

Gemeente Amersfoort

FD

LeadBoxer

Transparency Lab

Captain VR

Butterfly Sciences

Imagineering institute

Zerocopter

TELM

IT Circle Nederland

Trust in People

Publicism

Aimforthemoon

Berenschot