Basefarm

Over Basefarm

Wij zijn een Noord-Europese managed-serviceprovider voor bedrijfskritische IT. Wij beheren IT-oplossingen en voeren deze uit op cloudplatforms die het beste aansluiten op uw behoeften. Wij hebben 17 jaar ervaring met het beheren van onlineoplossingen en helpen onze klanten met het realiseren van hun digitale ambities.


In juni 2017 heeft Basefarm The unbelievable machine company overgenomen, de toonaangevende dienstverlener voor Big Data, cloud en managed cloud-diensten in Duitsland en Oostenrijk. Met de overname voegt Basefarm Big Data Analytics en operationele services toe aan haar diensten. Het ondersteunen op strategisch en analytisch niveau worden gekoppeld.


Wij zorgen voor veilig beheer van uw systemen, applicaties en cloudgebaseerde infrastructuur. Dankzij ons integrale operationele concept voor services die worden uitgevoerd op onze platforms en in openbare clouds, hebt u één outsourcingpartner als aanspreekpunt, ook wanneer u de mogelijkheden van de cloud benut. Wij zijn uw lokale hybrid-cloudprovider die u de perfecte balans biedt tussen co-locatie of privé- en openbare clouds.


Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

Gemeente Amersfoort

SPS