Basefarm

Over Basefarm

Wij zijn een Noord-Europese managed-serviceprovider voor bedrijfskritische IT. Wij beheren IT-oplossingen en voeren deze uit op cloudplatforms die het beste aansluiten op uw behoeften. Wij hebben 17 jaar ervaring met het beheren van onlineoplossingen en helpen onze klanten met het realiseren van hun digitale ambities.


In juni 2017 heeft Basefarm The unbelievable machine company overgenomen, de toonaangevende dienstverlener voor Big Data, cloud en managed cloud-diensten in Duitsland en Oostenrijk. Met de overname voegt Basefarm Big Data Analytics en operationele services toe aan haar diensten. Het ondersteunen op strategisch en analytisch niveau worden gekoppeld.


Wij zorgen voor veilig beheer van uw systemen, applicaties en cloudgebaseerde infrastructuur. Dankzij ons integrale operationele concept voor services die worden uitgevoerd op onze platforms en in openbare clouds, hebt u één outsourcingpartner als aanspreekpunt, ook wanneer u de mogelijkheden van de cloud benut. Wij zijn uw lokale hybrid-cloudprovider die u de perfecte balans biedt tussen co-locatie of privé- en openbare clouds.


Customer Case: Exact Van ruim honderd sites naar één centraal platform in de cloud

Tachtigduizend webpagina’s centraliseren naar één platform. Binnen drie maanden. Om dit project te doen slagen, was een nauwe samenwerking een vereiste. Engineers van Basefarm werden toegevoegd aan het team van Exact. Samen ontwikkelden zij één centraal en stabiel platform, exact.com, met cruciale functionaliteiten en (beheer)tools.

Lees hier de volledige case https://www.basefarm.com/nl/cases

Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

SPS

TechDays

YACHT

Achmea

Gemeente Amersfoort

FD

LeadBoxer

Transparency Lab

Captain VR

Butterfly Sciences

Imagineering institute

Zerocopter

TELM

IT Circle Nederland

Trust in People

Publicism

Aimforthemoon

Berenschot