Xebia

Over Xebia

Om digitaal voorop te lopen en de concurrent voor te blijven is het noodzakelijk dat bedrijven hun IT-organisatie niet langer als kostenpost hanteren, maar als value-creator in kunnen zetten. Meer flexibiliteit en een snellere time-to-market wordt niet alleen behaald door een agile focus op procesmanagement. Ook dient deze visie door te worden gezet in de daadwerkelijke software die ontwikkeld wordt.

Vanuit een software-consultancy perspectief, helpen wij organisaties om hun ontwikkelprocessen, softwarearchitecturen en algehele development-cultuur te optimaliseren voor snelheid en kwaliteit. Dit doen we door zowel op stakeholder niveau een visie en roadmap op te stellen voor deze verandering, als door de meest gepassioneerde softwareontwikkelaars binnen development teams te plaatsen om daar deze verandering te helpen realiseren.

We bieden onze klanten verschillende tailor-made services met:
- Modern scalable architectures (microservices, agile software architectures)
- Data driven software development
- Cloud-native development
- Advanced web- and app development

Topic Lunch Discussie (12:13 – 12:43 uur en 12:58 – 13:28 uur)
Ethisch ondernemen in de tijd van Big Data

Achtergrond Lunch Discussie
Het is nog niet zo lang geleden dat er grofweg twee modellen waren voor online bedrijven. Of je verkocht producten of je verkocht advertenties. Vandaag de dag is informatie het meest waardevolle goed geworden. Geanonimiseerde gebruikersgegevens worden steeds preciezer gesegmenteerd en systemen die gebruikers volgen worden steeds slimmer tot het punt waar deze data nog nauwelijks anoniem genoemd kunnen worden. Wat betekent dit voor jouw onderneming? Hoe kan je deze ontwikkelingen gebruiken om je onderneming te laten groeien en minstens zo belangrijk…zou je dat sowieso moeten doen?

Case: Building a mobile first platform in just three months.
Een voorbeeld van een snelle time to market is de start-up Duxxie. Een mobile first platform, ontwikkeld in Google Cloud, voor het bestellen van thuiszorg producten.
Bekijk de case-study »

De online supermarket Picnic is nog een succes van sneller innoveren.

Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

SPS

TechDays

YACHT

Achmea

Gemeente Amersfoort

FD

LeadBoxer

Transparency Lab

Captain VR

Butterfly Sciences

Imagineering institute

Zerocopter

TELM

IT Circle Nederland

Trust in People

Publicism

Aimforthemoon

Berenschot