Xebia

Over Xebia

Om digitaal voorop te lopen en de concurrent voor te blijven is het noodzakelijk dat bedrijven hun IT-organisatie niet langer als kostenpost hanteren, maar als value-creator in kunnen zetten. Meer flexibiliteit en een snellere time-to-market wordt niet alleen behaald door een agile focus op procesmanagement. Ook dient deze visie door te worden gezet in de daadwerkelijke software die ontwikkeld wordt.

Vanuit een software-consultancy perspectief, helpen wij organisaties om hun ontwikkelprocessen, softwarearchitecturen en algehele development-cultuur te optimaliseren voor snelheid en kwaliteit. Dit doen we door zowel op stakeholder niveau een visie en roadmap op te stellen voor deze verandering, als door de meest gepassioneerde softwareontwikkelaars binnen development teams te plaatsen om daar deze verandering te helpen realiseren.

We bieden onze klanten verschillende tailor-made services met:
- Modern scalable architectures (microservices, agile software architectures)
- Data driven software development
- Cloud-native development
- Advanced web- and app development

Case: Building a mobile first platform in just three months.
Een voorbeeld van een snelle time to market is de start-up Duxxie. Een mobile first platform, ontwikkeld in Google Cloud, voor het bestellen van thuiszorg producten.
Bekijk de case-study »

De online supermarket Picnic is nog een succes van sneller innoveren.

Sponsors & Partners

Basefarm

Xebia

Gemeente Amersfoort

SPS